Frivillig - Grethe's historie

Efter 40 års virke inden for luftfart bestemte jeg mig for at afslutte mit arbejdsliv i 2006. Det var 40 spændende år, men nu syntes jeg, jeg havde " aftjent min værnepligt " der!

Nu begyndte en helt ny tilværelse med endeløs fritid. Det var bestemt ikke et problem at udfylde tiden - jeg har flere gode interesser, som jeg nu kunne hellige mig fuldtud. Desuden har jeg en hel flok af skønne børnebørn - 7 for at være helt nøjagtig - dem blev der nu rigtig god tid til at være sammen med.

Fra et familiemedlem hørte jeg om DRYS IND - hørte gode ting om stedet - og så tænkte jeg, at jeg vist måtte undersøge, hvad det var for noget ! For 2 1/2 år siden kontaktede jeg Ella og tilbød min hjælp - jeg havde da sagtens overskud til nogle vagter om måneden der.

Det har jeg ikke fortrudt !

Hver gang jeg skal på vagt i DRYS IND, glæder jeg mig til at være sammen med kolleger og brugere - I er så dejligt ukomplicerede at være sammen med ! At jeg så bliver rost for de lækre madder, jeg smører, gør jo ikke det hele ringere ! Den venlighed og glæde, jeg bliver mødt med, er værdifuld for mig, og når jeg så samtidig ved, at jeg gør noget godt for mine medmennesker, er det jo endnu bedre. Jeg giver en masse - menneskeligt - men jeg får så sandelig mindst lige så meget igen - tak skal I ha' for det ! Jeg kan da godt blive træt i benene af at spæne rundt og servicere i 4 timer - men det er det hele værd !

Men hvorfor valgte jeg at arbejde som frivillig ? Jeg behøvede jo ikke at arbejde mere ! Jo, det skal jeg sige jer : Jeg havde lyst til stadig at arbejde med mennesker en gang imellem, og det gør man jo som bekendt i DRYS IND! Jeg kan li' stedet -  jeg kan li' jer, og jeg håber, vi får mange gode år sammen endnu !

Kærligst fra Grethe.

INSTAGRAM
FACEBOOK
© 2019 Værestedet DRYS IND - TELEFON: 32 95 00 04 - E-MAIL: DRYS.IND@MAIL.TELE.DK
facebook-squareinstagram