Frivillig - Helen's historie

Min historie:

Min kæreste var blevet frivillig på DRYS IND og var utrolig glad for det. Når han kom hjem fra en vagt, talte han varmt om de mennesker der kom i åbningstiden, de andre frivillige og de fastansatte.

Jeg blev nysgerrig, så en aften da han var på vagt, kom jeg på besøg, for at få syn for sagen. Der var en rigtig dejlig og omsorgsfuld stemning på stedet. De to frivillige sad ved cafebordene og hyggede sig sammen med de andre tilstedeværende. Der blev grinet højt og talt om mange forskellige emner som fodbold, børn, børnebørn, strikkeopskrifter, gamle dage osv.

Jeg besluttede mig straks for, at det ville jeg meget gerne være en del af. En dag hvor min kæreste skulle på vagt og der manglede nr. 2 medarbejder, blev vi enige om, at jeg skulle springe ud i det.

Det har jeg ikke fortrudt. Jeg har nu været frivillig i et år. Jeg tager de vagter jeg kan og orker. I det år er jeg kommet meget tæt på utroligt mange søde og nærværende mennesker.

DRYS IND bliver der desuden gjort meget for os frivillige. Vi får tilbudt kurser, temadage, weekend ophold hvert andet år, hvor temaer fra vores frivillige arbejde bliver debatteret, supervision osv.

For mig er DRYS IND et sted, hvor der er højt til loftet og som frivillig går man altid derfra med en god fornemmelse i maven.

Helen

INSTAGRAM
FACEBOOK
© 2019 Værestedet DRYS IND - TELEFON: 32 95 00 04 - E-MAIL: DRYS.IND@MAIL.TELE.DK
facebook-squareinstagram